mandag 28. maj 2018
Agerøskjul indviet
Omkring 30 glade fugleentusiaster, borgmester, repræsentanter fra Fugleværnsfonden samt de lysbugede knortegæs var på plads, da det nyrenoverede fugleskjul blev taget i brug.
 
 onsdag 9. maj 2018
Indvielse af nyrenoveret fugleskjul på Agerø
Oplev de lysbugede knortegæs med Fugleværnsfondens frivillige lokale arbejdsgruppe og ansatte fra sekretariatet, når totalrenoveret fugleskjul indvies den 15. maj kl. 17.
 
 mandag 1. februar 2016
Jubilæumsårets turfolder er ankommet!
Så er det tid til at finde ud i vores spændende reservater, som lokker med ekstra spændende ture i forbindelse med fondens 50 års jubilæum.
 
 fredag 21. februar 2014
Turfolder 2014 er ankommet!
Så er det tid til at finde ud i Fugleværnsfondens mange spændende reservater. Fugleværnsfondens turfolder 2014 er i hus og lokker med over 100 forskellige ture.
 
 tirsdag 12. marts 2013
Så er der fugl på programmet!
Fugleværnsfondens turfolder er netop udkommet, og den lokker med over 100 ture i fondens reservater i løbet af 2013.
 
 lørdag 29. december 2012
En nytårshilsen fra Fugleværnsfonden
Årsskriftet "Nyt fra Fugleværnsfonden" er udkommet og sendt til alle gode støtter og frivillige.
 
 onsdag 11. april 2012
Stubbe Sø - Boghandler Petersens paradis
Tag med Joy Klein på en tur rundt i fuglereservatet på Mols, en film fra Nationalpark TV. De mange fuglekasser huser bl.a. broget fluesnapper og træløber.
 
 torsdag 13. oktober 2011
Fugleværnsfonden på Facebook
Følg Fugleværnsfonden på Facebook - profilen er "moderniseret" og opdateres ugentligt
 
 torsdag 31. marts 2011
Overvågningsseminar på Trente Mølle 26.-27. marts
Solen strålede fra en skyfri himmel, fuglene sang, og 19 af Fugleværnsfondens frivillige ildsjæle var klar til at blive introduceret til det nye overvågningsprogram.
 
 søndag 17. januar 2010
Rekord mange ture på Fugleværnsfondens reservater i 2010
Jagende havørn og vandrefalk på tætteste hold, rørdrummens hule pauken fra rørskovens dyb, nattergal for fuld udblæsning, vilde heste og majgøgeurt, smukke vadefugle i sommerdragt, sæl og marsvin fra havkajak, fantastiske rovfugletræk og meget, meget mere.
 
 mandag 21. december 2009
Gør juletur til fugletur
Naturen giver dejlige fugleoplevelser også om vinteren. Fugleværnsfondens reservater byder velkommen på stier og i fugletårne til masser af fugleoplevelser over hele landet.
 
 fredag 17. april 2009
Jagtfalk i påskesol
Jagtfalk i april er ikke hverdagskost, men i Fugleværnsfondens reservat på Agerø fik en flot 2K fugl Thorkil Brandt til at spærre øjnene op efter middagsluren skærtorsdag.
 
 onsdag 23. maj 2007
Fugleværnsfonden kan forvandle landbrugsjord til natur
Private almennyttige fonde, som varetager naturbeskyttelsesformål, kan nu i medfør af lov om landbrugsejendomme få dispensation til at opkøbe jord med landbrugspligt med det formål at omdanne den dyrkede jord til natur.
 
  torsdag 12. maj 2005
Efterlysning: Kortnæbbede gæs på Agerø
Danmarks Miljøundersøgelser (DMU) forskning viser at den kortnæbbet gås har ændret sine trækvaner og er begyndt at raste i større tal på Fugleværnsfondens reservat på Agerø. Forskerne på DMU beder derfor ornitologer holder øje med halsbåndmærket gæs på Agerø
 


fuglenesfristeder