Anne Gertie, som er kontaktperson for arbejdsgruppen, fortæller:

”Arbejdsdagen kom til at foregå i bidende kold blæst med mange snebyger, jævnt fordelt over de brugte timer. Men, indimellem lunede solen rigtig dejligt. Vi fik helt ondt af de nyfødte lam, de må ha’ det koldt i det vejr. En enkelt af de små kom pludselig væk fra ”moar,” den kaldte og kaldte, hvorpå et par af arbejdsgruppen forbarmede sig og hjalp den på rette vej, og lykken var atter i top, der var i hvert fald ro. Indimellem kunne man se at får og lam var i ganske godt forårshumør, især de små havde ekstra spjæt i de tynde ben.

Afbrænding af ”Rødvinsbunkerne” blev igen forsøgt, i dag udstyret med mere hårdtslående angrebsforsøg, det var mit indtryk, at da hjælpemidlerne var opbrugt, da var bunkerne vist reduceret en anelse, - begge to. Vi kunne konstatere, at jorden var aldeles for hård, det var komplet umuligt at rive og flå flere rødder løse. Vi fik reduceret bunken med brænde, og der blev fint ryddet op i skuret, nu er der plads til at komme rundt,- flot resultat! Tagrørene forblev uberørte, der var enighed om at det blæste for kraftigt til forsøg på afbrænding.

Fuglene optrådte med mange Musvitter, Blåmejser, og Grønirisker, enkelte Rødhalse, en lille flok Sjagger, en pæn bestand af Solsort, en lokal Musvåge optrådte jævnligt på scenen, 1-2 lokale Store Flagspætter, et Egern, og en flot Sortmejse tæt på.”