Marie-Louise Olsen
Skov- og Landskabsingeniør

marie-louise

Arbejdsområder:
Ansvarlig for naturplejen på Fugleværnsfondens reservater. Udarbejdelse af plejeplaner. Styring af kontrakter og landbrugsstøtte. Fundraising og projektledelse. Tovholder og kontaktperson for frivillige arbejdsgrupper. Gennemførelse af en række projekter herunder Interreg- og EU LIFE-projekter samt projekter støttet af eksempelvis NaturErhvervstyrelsen og Naturstyrelsen. Løbende sagsbehandling og koordinering af opførelsen af publikumsfaciliteter i reservaterne. 

Tidligere jobliv: Uddannet Skov- og Landskabsingeniør (skovfoged) ved KU-Life. Mens jeg studerede, var jeg naturformidler på en række naturskoler. Efter endt uddannelse arbejdede jeg i Svendborg Kommunes Miljø og Teknik afdeling. Jeg har arbejdet i Naturstyrelsen med driftsplaner, naturnær skovdrift samt med friluftsliv.

Min bedste fugleoplevelse: Der er efterhånden en del, men det må bl.a. være en af de gange jeg har været på besigtigelse i reservatet på Agerø. Der var helt vindstille, men som jeg stod ude på strandengen opstod en let byge og en meget kraftig regnbue omsluttede øen, alt imens en flok lysbugede knortegæs kom flyvende i regnbuen for derefter at lande i havet på kanten af engen. Meget smuk fugle og landskabsoplevelse.

Telefon: 33 28 38 40

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.