fredag 17. maj 2013

Naturvejlederens tur nummer 1000!

I tirsdags kunne Fugleværnsfondens naturvejleder Allan Gudio Nielsen fejre sin tur nummer 1000 sammen med en masse oplagte deltagere i fondens reservat i Vaserne ved Furesøen.

af Hanne Havemose

Det er velkendt, at Allan er en eftertragtet turleder, i særdeleshed i Vaserne, hvor der altid møder en fast skare op på hans aftenfuglestemmeture. Allans store engagement og viden - ikke kun om fugle, men om naturen i det hele taget - tiltrækker imidlertid også rigtig mange mennesker på Fugleværnsfondens øvrige reservater. Her har han gennem årenes løb afholdt ture for både store og små – for nybegyndere og øvede fuglefolk. Spændevidden i hans naturkendskab er bred og for alle, der vil lære mere om de fugle, dyr og planter som kan opleves i Fugleværnsfondens reservater året rundt.

Har man derfor endnu ikke prøvet en tur, er der masser af muligheder og inspiration at hente i turguiden – se link i højre spalte, hvor den kan downloades som pdf-fil.
Du kan også få tilsendt dit helt eget flotte eksemplar ved at sende et brev indeholdende en frankeret kuvert ( på 13 kr. B-post) med din adresse til: Fugleværnsfonden, Vesterbrogade 138-140, 1620 København V., mærket ’turfolder’.

Alle er velkomne, vi ses derude! 

Information