onsdag 22. maj 2013

Ryk ud ture på Twitter

Så er der spændende nyt til fuglefolket, som ønsker en oplevelse ud over de ’almindelige’ fugleture!

af Hanne Havemose

Som noget helt nyt tilbyder Fugleværnsfondens naturvejleder Allan Gudio Nielsen særlige udrykningsture. Turene vil blive annonceret med ganske kort varsel og vil være baseret på forekomster af særlige fuglebegivenheder på et givet sted på et givet tidspunkt, som fx et rovfugletræk, ringmærkning, tilsynekomst af sjældne arter mm. Turene er uden tilmelding, og for alle der har lyst til at prøve en spontan fugleoplevelse.
I forbindelse hermed vil Allan Gudio Nielsen stå klar med en guidet tur, som med dag til dag varsel vil blive annonceret på Twitter. Er man interesseret i at modtage information om disse arrangementer, skal man oprette en profil på Twitter og derefter ’følge’ vores naturvejleder Allan Gudio Nielsen.

For dem, der ikke kender til Twitter, følger her en enkel vejledning til, hvordan man kobler sig på:

Twitterguide

1) Opret en konto/profil. For at oprette en konto gå til startsiden (www.twitter.com) og udfyld feltet ’New to Twitter? Sign up’. Tryk derefter på ’Sign up for Twitter’ (det orange felt nederst).

2) Du vil herefter blive taget videre til en side, hvor du skal godkende din udfyldelse og nederst klikke på ’Create my account’ ( igen et orange felt).

3) På næste side trykker du bare på feltet ’Next’, og så er du sådan set i gang.

4) Find Allans profil. Det gør du ved at skrive Allans Twitteradresse i søgefeltet øverst til venstre: @allangudio, så skulle han gerne dukke op.

5) Herefter trykker du på Følgknappen ’Follow’ ude til højre. Du følger nu Allan – og kan afvente hans tweets med ryk-ud-ture! Her vil han løbende orientere om tid og sted for disse ture.

Turene vil også i et vist omfang blive annonceret på Facebook – men Twitter er den direkte hotline!

God fornøjelse! 

Information