torsdag 7. juli 2005

Picnicbord stjålet fra fuglereservat

Under 1 uge fik et nyt picnicbord lov at stå på P-pladsen ved naturområdet Nørreballe Nor - så var det stjålet!

”Vi er rystede over, at nogen på så kort tid har udset sig vores picnicbord og frarøvet os dette specialfremstillede bord og ikke mindst frataget de mange besøgende muligheden for at nyde madpakken eller aftenkaffen i det dejlige nye område” siger Fugleværnsfondens administrator Elise Frydensberg.

Bordet blev opstillet på parkeringspladsen ved Nørreballe Nor d. 25 juni. ”Mandag eftermiddag var det der stadig” fortæller Fugleværnsfondens frivillige opsynsmand, Erik Larsen. Fredag d. 1 juli om formiddagen besøgte en anden af Fugleværnsfondens frivillige hjælpere Nørreballe Nor, og han opdagede, at picnicbordet var stjålet.

I lørdags blev der opstillet et nyt bord, som er blevet boltet solidt til underlaget. Dette bord var tiltænkt reservatet ved Gulstav Mose på Sydlangeland, men her må publikum altså desværre undvære muligheden for et bord til madpakken.

”Det er vigtigt for os, at så mange mennesker som muligt får glæde af det nye Nørreballe Nor. Derfor forsøger vi at lave publikumsforholdene så gode som mulige, og samtidig håber vi at lokalbefolkningen i området vil hjælpe med at passe på det”siger Elise Frydensberg.

Picnicbordet er forholdsvist nemt at kende. Det er lavet i lærketræ 2,7 m langt, og brændemærket 13 steder med ”FVF” skrevet med 4 cm. høje bogstaver. Tyveriet er meldt til politiet og evt. oplysninger kan derfor bedst rettes til politiet i Rudkøbing.

For yderligere oplysninger kontakt Elise Frydensberg tlf. 33 31 44 04 

Information
Et nyt bord blev straks opstillet.
Relaterede reservater:
 - Tryggelev Nor