mandag 1. februar 2016

Jubilæumsårets turfolder er ankommet!

Så er det tid til at finde ud i vores spændende reservater, som lokker med ekstra spændende ture i forbindelse med fondens 50 års jubilæum.

af Mathilde Blichfeldt

Fugleværnsfondens kyndige, engagerede og lokalkendte turledere står klar til at sætte ord og kikkert på de mere end 100 gode oplevelser, der venter i Fugleværnsfondens reservater i år. Vil du se jagende havørn eller vandrefalk på tætteste hold, lære rørdrummens pauken fra rørskovens dyb at kende eller være på pletten, når nattergalen giver den for fuld udblæsning?

Der er også mulighed for at nyde vilde heste, maj-gøgeurt og at deltage i BioBlitz. Eller hvad med at bygge et fuglehus med børnene til duften af pandekager over bål? Som noget særlig i år vil der være udvalgte jubilæumsture i en række af fondens reservater. Her byder vi på både fugl, natur og lidt godt til ganen. Jubilæumsturene er markeret med et flag i folderen.

Hvor kan jeg finde folderen?
Her på hjemmesiden kan du læse mere om de enkelte ture og reservater, du kan finde kørselsvejledninger og det er også muligt at downloade en pdf-fil af folderen – se ude i spalten til højre.

Kommer du forbi Naturbutikken eller et af reservaterne på egen hånd er turfolderen også at finde her.

Turene bliver desuden annonceret på Facebook – så husk at ’synes godt om’ Fugleværnsfondens Facebookside, så bliver du løbende orienteret, også om andre spændende nyheder fra fonden.

Vel mødt til et brag af et fugleår – vi ses derude!