fredag 4. november 2016

Nyt medlem i Fugleværnsfondens bestyrelse

Nanna-Louise Wildfang Linde, direktør i Microsoft, tiltrådte 14. oktober posten som bestyrelsesmedlem i Fugleværnsfonden.

af Mathilde Blichfeldt

I oktober tiltrådte direktør i Microsoft Denmark for Legal and Corporate Affairs, Nanna-Louise Wildfang Linde, som medlem af Fugleværnsfondens bestyrelse. Hun er uddannet cand. jur. ved Københavns Universitet.

Om Nanna-Louise Wildfang Lindes tiltrædelse i bestyrelsen udtaler formand Martin Iversen:

- Nanna-Louise Wildfang Linde besidder væsentlige og gode kompetencer inden for jura, økonomi, ledelse og kan i Fugleværnsfonden blandt andet bidrage inden for kommunikation, strategi, og fundraising. Vi er meget glade for at Nanna-Louise har takket ja til posten og byder hende velkommen til Fugleværnsfonden.

Før det nye bestyrelsesmedlem blev direktør for afdelingen for Legal and Corporate Affairs hos Microsoft var hun ansat som advokat i samme afdeling og efterfølgende som juridisk direktør i Microsoft Denmark og Microsoft Norge, senere i Microsoft Nord- og Centraleuropa.

Derudover har Nanna-Louise W. Linde blandt andet arbejdet som advokat hos Ashurst i London. Hun har erfaring med bestyrelsesarbejde fra sin post i WIL (European Network for Women in Leadership) og er desuden medforfatter til bogen ’Myter om Magt’, der omhandler kvinder i topledelse. Nanna-Louise W. Linde har en generel interesse for natur herunder fugle.
 

Information