onsdag 17. marts 2021

Så er turfolderen her!

Vi ved, at det har kriblet i vandrefødder og kikkert-arme hos fuglefolket for igen at komme på fugleture med Fugleværnsfonden. Og nu går det endelig løs. Vi starter ture den 1. april.

af Maja Lindholm Kvamm

Igen i år har vi sammensat en folder med ture for enhver smag. Fugleværnsfonden tæller 23 naturreservater rundt om i landet, og vi afholder ture i de fleste af dem. Glæd dig til fuglestemmeture i de lyse sommeraftener, familiedage med aktiviteter for store og små, forårstrækket og det store rovfugletræk, de vilde blomsters dag og meget mere. Hvad enten du er nybegynder eller erfaren fuglekigger, garanterer vi, at du nok skal få en oplevelse med hjem.

Fugleværnsfondens to naturvejledere, Allan og Jørn, samt en række kompetente frivillige ornitologer glæder sig til at vise jer fuglelivet og den varierede natur i vores naturreservater.

Turene er GRATIS og for ALLE. Læs mere om dem her på vores hjemmeside eller find folderen i linket ude til højre. Den kan også hentes i Naturbutikken på Vesterbrogade 138, Kbh V eller i naturreservaterne, hvor der bliver fyldt godt op i folderholderne i den kommende tid.

OBS VIGTIGT! Fugleværnsfonden følger myndighedernes anvisninger i forbindelse med COVID-19 og justerer løbende op eller ned, afhængigt af hvordan situationen udvikler sig. Så hold øje her på siden for den seneste opdatering i forhold turændringer. Også i sidste øjeblik.

Vel mødt og rigtig god fornøjelse! 

Information