onsdag 28. december 2022

Årsskrift 2022

Et begivenhedsrigt år i Fugleværnsfonden går på hæld. I det netop udkomne årsskrift kan du fordybe dig i spændende beretninger fra året der gik i fondens naturreservater.

af Marie Lajgaard Ovesen

I årsskriftet for 2022 kan du blandt andet læse om sortstrubet bynkefugl, som er i fremgang i Danmark, og som er blevet en fast ynglefugl i flere af Fugleværnsfondens naturreservater.

Den smukke isfugl har bredt sig til flere steder i landet, hvor den tidligere var sjælden, og trængte ynglefugle som klyde, hættemåge og vibe har ynglesucces i naturreservatet Saksfjed-Hyllekrog.

Igen i år havde Fugleværnsfonden fornøjelsen af at være en del af kunstudstillingen FUGL 2022 på Johannes Larsen Museet, og i sommer tog Fugleværnsfonden sammen med skoleelever i Fredensborg Kommune til naturreservatet Nivå Bugt Strandenge, hvor de havde en dag i felten og lærte om fugle og natur.

Desuden kan du læse om Fugleværnsfondens årlige fællestræf, som fandt sted på Sydlangeland. Dette år kunne fonden også fejre flere indvielser, herunder det nye reservat, Rusland, det nye naturrum på Nyord og Ninas Hus på Hyllekrog. Alt dette og meget mere, kan du læse om i årsskriftet for 2022.

Er du interesseret i årsskriftet, kan det afhentes i Naturbutikken på Vesterbrogade 138, 1652 København V. Det er også til gratis digital download (ude i højre spalte).

Derudover udsendes årsskriftet til bidragydere, som inden for det seneste år har givet frivillige bidrag til Fugleværnsfondens arbejde på mindst 300 kroner. Det kan stadig nås på MobilePay 90682 (husk navn og adresse) eller via vores andre betalingsmuligheder på: www.fuglevaernsfonden.dk/oekonomisk-stoette. Skriv 'Årsskrift 2022 ønskes' i kommentarfeltet.

Mange tak til alle vores støtter i 2022: frivillige, fuglevenner, fonde, virksomheder og alle jer andre. 

Information
Relaterede links
 - Download Årsskrift 2022