Fugletur på Sydlangeland
søndag 6. juni 2021 kl. 10:00 - ca. 15:00

Fugleværnsfondens lokale arbejdsgruppe står klar i fugletårnet ved Gulstav Mose med kikkerter og teleskoper. Rørdrummen har travlt med at fodre sine unger, og måske ser vi den i flugt over mosen. Mon karmindompappen er vendt tilbage til mosen og byder folk velkomne med et højt –”pleased to meet you!” Turen fortsætter kl. 13.00 ved P-pladsen ved Tryggelev Nor. Måske den smukkeste årstid i fuglereservatet. De sidste ynglefugle er på plads, de først ankomne har allerede unger. Vi kigger på fuglene og på landskabet. Hvordan er samspillet mellem fugle og natur? Fugleværnsfondens frivillige arbejdsgruppe fortæller om den naturpleje, der udføres i Tryggelev Nor til gavn for fugle og folk.

OBS! Fugleværnsfonden følger myndighedernes anvisninger i forbindelse med COVID-19 og justerer løbende op eller ned, afhængigt af hvordan situationen udvikler sig. Så hold øje her på siden for den seneste opdatering i forhold turændringer. Også i sidste øjeblik.

Mødested: Kl. 10.00 ved fugletårnet ved Gulstav Mose. Fra P-pladsen følges stien til Gulstav Vesterskov. Kl. 13.00 ved P-pladsen i Tryggelev Nor.

Turleder: Fugleværnsfondens frivillige arbejdsgruppe på Sydlangeland.

Reservat: læs mere om Tryggelev Nor her