Udskriv

BLIV sponsor for Fugleværnsfonden

For at forbedre naturens kvaliteter til fordel for en række truede og sårbare fuglearter, arbejder Fugleværnsfonden sammen med virksomheder, som har et ønske om at hjælpe med at gøre en forskel for fuglene og naturen.

Et samarbejde med Fugleværnsfonden skaber værdi for både virksomheden og Fugleværnsfonden. Samarbejdet kan skræddersyes efter virksomhedens behov og ønsker. Det kan være det helt enkle, hvor virksomheden sponserer et enkeltstående beløb eller regelmæssige indbetalinger til at bevare et konkret stykke natur og til forvaltningstiltag på Fugleværnsfondens arealer.

Virksomheden kan modtage et ’certifikat’, som virksomheden kan bruge til at fremvise, hvor meget virksomheden konkret har gjort for fugle og natur i et bestemt område. Og Fugleværnsfonden kan skrive i sociale medier, på hjemmeside og ude i det aktuelle naturreservat, at virksomheden hjælper til med naturbeskyttelse og naturforvaltning i området. Ligesåvel som virksomheden får mulighed for at profilere sig gennem støtten.

Med et enkelt beløb kan virksomheden også være med til at facilitere opkøb af mere natur for fuglene, hvad enten det er køb af mere natur til allerede eksisterende arealer ejet af Fugleværnsfonden eller til helt nye naturreservater.

Uanset hvilken løsning der vælges kan virksomheden selvfølgelig besøge naturreservaterne, både som del af en større samarbejdsaftale, men også som en engangsguidet privat fugletur. Og Fugleværnsfonden kommer gerne på besøg på virksomheden for at fortælle om arbejdet med naturbeskyttelse for virksomhedens sponsorat.

Din virksomhed kan gøre en stor forskel
Det er vigtigt at bevare og beskytte naturen for Danmarks fugle. Danmarks natur er truet, og det er en kernesag for Fugleværnsfonden at forvalte og øge sine naturarealer til fordel for de allermest truede fuglearter for at være med til bremse tilbagegangen.

Opkøb og pleje af naturen er en effektiv og varig måde at sikre fristeder til fuglene. Vores naturreservater rummer nogle af Danmarks mest truede naturtyper: ubeboede småøer, lavvandede kyster og strandsøer, enge og moser, rørskove, krat og naturskov - områder af national eller international betydning. Dermed er naturreservaterne af stor betydning ikke kun for fugle, men for mange dyr og planter. Alle naturreservater er åbne for publikum, så man kan få en naturoplevelse fra stier, gangbroer, observationsskjul og fugletårne. 

Vil I være med til at værne om Danmarks fremtidige natur for fugle og for mennesker, kan vi skræddersy et samarbejde, der passer til jeres virksomhed.

Fugleværnsfonden - en grøn og konstruktiv samarbejdspartner
Fugleværnsfonden samarbejder med virksomheder, der har en seriøs grøn profil.
Vi står klar med råd og vejledning til alle virksomheder, der ønsker at sætte fokus på naturforvaltning og naturbeskyttelse til fordel for de vilde fugle. Du er altid velkommen til at kontakte Fugleværnsfondens direktør, Kristian Dammand Nielsen på tlf.: 3328 3839 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og få en snak om mulighederne. 

Gør som Gubra - læs om Fugleværnsfondens seneste sponsoraftale her.