Fælles naturoplevelser til dig og din virksomhed

Vil du og din arbejdsplads vide mere om et bestemt naturområde? Hvilke fugle der findes? Hvorfor naturen plejes, som den gør netop der? Der er så meget spændende at lære om den vilde natur. Og at fortælle ikke mindst.

Fugleværnsfonden har i mange år tilbudt offentlige guidede ture til fondens naturreservater rundt om i Danmark. Turene har altid været meget populære, og fonden har efterhånden opnået stor viden om især fuglene og de naturområder fonden varetager og dagligt tilser af hensyn til den bedst mulige naturforvaltning og for at skabe de allerbedste fuglelokaliteter. 

Vi tilbyder også virksomheder, organisationer og andre interesserede grupper indblik i vores naturfristeder med en professionel naturguide. Du og din virksomhed kan bestille lukkede ture, som skræddersys, så de passer ind i et givent arrangement, hvad enten det drejer sig om en del af en firmatur, en inspirationstur eller noget helt tredje. Det kan være med fokus på fuglene, men også formidling af andre spændende oplevelser i naturen eller ture med henblik på at høre mere om den naturforvaltning, der finder sted i et givent reservat. Eller alle tre ting på én gang. Se mere om naturreservaternes beliggenhed her: Fuglereservater.

Prisen for sådanne ture varierer alt efter turenes varighed, antal deltagere og turenes formål. Ring eller skriv til os for at høre nærmere og for at få et tilbud på en guidet tur i ét af vores naturreservater på telefon 3328 3839 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Det anbefales at bestille i god tid, hvis man vil være sikker på at kunne booke til en bestemt dato.

Vores åbne offentlige ture er beskrevet i vores turfolder og de er fortsat gratis at deltage i på de fastsatte datoer og tidspunkter, som er angivet. 

AllanturStubbeS gangbro