Fugleværnsfonden arrangerer jævnligt fællestræf for medlemmerne af de frivillige arbejdsgrupper. Fællestræffet går på skift mellem fuglereservaterne, gæsterne guides rundt af de lokale frivillige, og der er rig mulighed til at udveksle erfaringer om naturpleje, vedligeholdelsesarbejde, fugleobservationer mv. 

Alle medlemmer af Fugleværnsfondens frivillige arbejdsgrupper kan deltage i fællestræffet, der i år fandt sted i reservatet Saksfjed/Hyllekrog på Sydlolland. Dette fuglereservat har i de seneste år bl.a. fået et fugletårn, vilde heste og det huser desuden et landskendt havørnepar. 

Lørdag den 13. september kl. 11.30 stod arbejdsgruppen ved reservatet Saksfjed/Hyllekrog klar til at fremvise de mange nye tiltag og guide 80 "kolleger" fra hele landet rundt.

Du kan læse mere om Saksfjed/Hyllekrog her. 

Se billeder samt kort beretning fra en oplevelsesrig dag i det sydlollandske her.

Til fællestræffet blev der afholdt fotokonkurrence, hvor alle frivillige blev opfordret til at indsende deres bedste billede fra dagen. Nedenfor ses vinderbidraget fra Thora Frello, medlem af arbejdsgruppen ved Stubbe Sø.

Udover vinderbilledet af de smukke vilde heste i Saksfjed Inddæmning, var der også mange andre billedmotiver med konkurrencen. Her nedenfor ses et par stykker, der var med indtil sidste runde og som beskriver nogle af dagens højdepunkter:  Gåtur på diget. Foto: Ole Larsen fra Nyord arbejdsgruppe  

 
 
Optur på diget. Foto: Anne G. Kristensen fra Ravnstrup Sø arbejdsgruppe