mandag 12. februar 2024
Varmt velkommen til Maria Scotwin
Maria Scotwin er startet i en nyoprettet stilling som projektleder i Fugleværnsfonden.
 
 mandag 5. februar 2024
Skoleelever får flere fugle i kikkerten
Elever i fem af landets kommuner har udsigt til naturoplevelser i særklasse. En ny skoletjeneste, der hedder Fugl af Glæde, inviterer elever fra 4. til 6. klasse ud i Fugleværnsfondens lokale naturreservater for at kigge på fugle og undersøge naturen. Projektet bliver realiseret med 3 mio. kr. i støtte fra Nordea-fonden og 300.000 kr. fra Friluftsrådet.
 
 onsdag 20. december 2023
Er du dus med sjældne fugle
. . . så kan du roligt besøge Fugleværnsfondens reservater. 2023 blev endnu et godt år, også for besøg af sjældne arter.
 
 onsdag 20. december 2023
Årsskrift 2023
Fugleværnsfondens årsskrift lander snart og byder på en række spændende beretninger fra året der gik.
 
 mandag 20. november 2023
Nyt og enestående Naturrum er nu åbent for besøgende
Gå ikke glip af et besøg i det nye Vaserne Naturrum, som fredag blev indviet af borgmester i Rudersdal Kommune Ann Sofie Orth og formand for Klima- og Miljøudvalget Court Møller. Naturrummet er nu åbnet for besøgende alle dage året rundt.
 
 onsdag 15. november 2023
Fugleværnsfonden har købt godt 70 ha af Stoubæk Krat
Stoubæk Krat ved Aulum er en naturperle, hvor besøgende kan opleve fuglearter som grønspætte, isfugl, trane, natravn og sumpmejse. Fugleværnsfonden vil som ejer udvikle naturværdierne yderligere til gavn for fuglene og hele den biologiske mangfoldighed.
 
 torsdag 26. oktober 2023
Stormfloden satte sit aftryk på fem reservater
Da naturen viste kræfter og sendte en voldsom stormflod ind over dele af landet, blev fem naturreservater påvirket af den voldsomme mængde vand.
 
 tirsdag 12. september 2023
Varmt velkommen til to nye ansatte i Fugleværnsfonden
Anna Johanne Sünksen tiltræder som naturforvalter og Mia Kälberg tiltræder som administrativ kollega og frivilligkoordinator. Begge starter 1. oktober 2023 i nyoprettede stillinger.