fredag 1. september 2017
Ny naturforvalter i Fugleværnsfonden
Den 1. september tiltræder Emilie Nicoline Schmidt som naturforvalter i Fugleværnsfonden. Hendes arbejdsområder vil primært vedrøre drift, udvikling og naturpleje af fondens reservater.
 
 torsdag 17. august 2017
Nye og bedre fugleøer i Nørreballe Nor
Netop i disse dage påbegyndes arbejdet med renovering af to fugleøer i Nørreballe Nor på Sydlangeland i ønsket om at sikre og styrke ynglestederne til de jordrugende fugle.
 
 onsdag 21. juni 2017
FVF i UNESCOs første biosfæreområde
Møn og de omkringliggende øer er udnævnt til Danmarks første UNESCO Biosfæreområde. Fugleværnsfonden deltager med Nyord Enge.
 
 tirsdag 13. juni 2017
Mindegave til fugle og natur
I april døde Finn Birkholm-Clausen, som har kæmpet for naturen hele sit liv. Til begravelsen blev givet mindegaver til Fugleværnsfonden istedet for blomster.
 
 fredag 9. juni 2017
Studentermedhjælper til Fugleværnsfonden
Har du administrativt flair, gode kommunikationsevner og lyst til at gøre en forskel i en grøn organisation? Så er det måske dig, vi mangler til vores sekretariat.
 
 mandag 29. maj 2017
Føde til vadefuglenes unger sikres med strandhegn
Vaders, arbejdshandsker, værktøj og en ATV med hænger og jolle er ’must have’, når strandhegnet ved Nyord sættes op. Og et dedikeret arbejdshold.
 
 torsdag 11. maj 2017
Ynglende tranepar i Saksfjed
Så er det en længe ventet realitet: Fugleværnsfonden har ynglende traner i Saksfjed Inddæmning, hvor to traneunger netop er blevet observeret.
 
 onsdag 10. maj 2017
Forsøg med redeflåder til sortterne
I håbet om at få etableret ynglende sortterner, blev der i sidste uge udsat redeflåder i Fugleværnsfondens reservat Bremsbøl Sø i Sønderjylland.