onsdag 21. juni 2017
FVF i UNESCOs første biosfæreområde
Møn og de omkringliggende øer er udnævnt til Danmarks første UNESCO Biosfæreområde. Fugleværnsfonden deltager med Nyord Enge.
 
 tirsdag 13. juni 2017
Mindegave til fugle og natur
I april døde Finn Birkholm-Clausen, som har kæmpet for naturen hele sit liv. Til begravelsen blev givet mindegaver til Fugleværnsfonden istedet for blomster.
 
 fredag 9. juni 2017
Studentermedhjælper til Fugleværnsfonden
Har du administrativt flair, gode kommunikationsevner og lyst til at gøre en forskel i en grøn organisation? Så er det måske dig, vi mangler til vores sekretariat.
 
 mandag 29. maj 2017
Føde til vadefuglenes unger sikres med strandhegn
Vaders, arbejdshandsker, værktøj og en ATV med hænger og jolle er ’must have’, når strandhegnet ved Nyord sættes op. Og et dedikeret arbejdshold.
 
 torsdag 11. maj 2017
Ynglende tranepar i Saksfjed
Så er det en længe ventet realitet: Fugleværnsfonden har ynglende traner i Saksfjed Inddæmning, hvor to traneunger netop er blevet observeret.
 
 onsdag 10. maj 2017
Forsøg med redeflåder til sortterne
I håbet om at få etableret ynglende sortterner, blev der i sidste uge udsat redeflåder i Fugleværnsfondens reservat Bremsbøl Sø i Sønderjylland.
 
 mandag 8. maj 2017
Smuk Tårnenes Dag i Nivå
Fugleværnsfondens reservat i Nivå Bugt Strandenge vandt ikke på antal fuglearter, men helt sikkert på sceneriet, da der blev afholdt Tårnenes Dag i lørdags.
 
 onsdag 19. april 2017
Ny biologisk medarbejder i Fugleværnsfonden
Fugleværnsfonden har ansat Jørn Dyhrberg Larsen, som skal være med til at styrke fondens arbejde med fugleovervågning, naturpleje og formidling.