torsdag 2. november 2017
Vilde vibetal for Nyord
Fugleværnsfonden har stor succes på reservatet Nyord Enge ved Møn, hvor bestanden af viber og rødben er firdoblet på blot tre år. Vandstand, afgræsning og især regulering af ræv er nøgleord.
 
 onsdag 25. oktober 2017
Fugleværnsfondens naturreservat nr. 22
Fuglene får endnu et fristed den 1. november, når fonden overtager et 27 hektar stort naturområde i Svartingedalen på Bornholm. Købet tilgodeser ønsket om mere skov til fondens arealer.
 
 fredag 1. september 2017
Ny naturforvalter i Fugleværnsfonden
Den 1. september tiltræder Emilie Nicoline Schmidt som naturforvalter i Fugleværnsfonden. Hendes arbejdsområder vil primært vedrøre drift, udvikling og naturpleje af fondens reservater.
 
 torsdag 17. august 2017
Nye og bedre fugleøer i Nørreballe Nor
Netop i disse dage påbegyndes arbejdet med renovering af to fugleøer i Nørreballe Nor på Sydlangeland i ønsket om at sikre og styrke ynglestederne til de jordrugende fugle.
 
 onsdag 21. juni 2017
FVF i UNESCOs første biosfæreområde
Møn og de omkringliggende øer er udnævnt til Danmarks første UNESCO Biosfæreområde. Fugleværnsfonden deltager med Nyord Enge.
 
 tirsdag 13. juni 2017
Mindegave til fugle og natur
I april døde Finn Birkholm-Clausen, som har kæmpet for naturen hele sit liv. Til begravelsen blev givet mindegaver til Fugleværnsfonden istedet for blomster.
 
 fredag 9. juni 2017
Studentermedhjælper til Fugleværnsfonden
Har du administrativt flair, gode kommunikationsevner og lyst til at gøre en forskel i en grøn organisation? Så er det måske dig, vi mangler til vores sekretariat.
 
 mandag 29. maj 2017
Føde til vadefuglenes unger sikres med strandhegn
Vaders, arbejdshandsker, værktøj og en ATV med hænger og jolle er ’must have’, når strandhegnet ved Nyord sættes op. Og et dedikeret arbejdshold.