tirsdag 12. september 2023
Varmt velkommen til to nye ansatte i Fugleværnsfonden
Anna Johanne Sünksen tiltræder som naturforvalter og Mia Kälberg tiltræder som administrativ kollega og frivilligkoordinator. Begge starter 1. oktober 2023 i nyoprettede stillinger.
 
 mandag 14. august 2023
Nyt Naturrum på vej til besøgende i Vaserne
I det nye Naturrum kan skoleklasser, familier, fugleinteresserede og andre besøgende få et indblik i den mangfoldige natur, der er i naturreservatet Vaserne. Naturrummet forventes at stå færdigt i november 2023.
 
 onsdag 9. august 2023
Hyllekrog-tangen er igen åben for offentligheden
Saksfjed-Hyllekrog er åben for besøgende fra midt i juli og byder på mange spændende ænder, svaner og vadefugle. Det et af efterårets bedste steder at se rovfugletræk, og også om foråret er der masser at opleve og glæde sig over.
 
 torsdag 29. juni 2023
Profferne svarer på fuglespørgsmål
Vicky Knudsen og Johan Olsen fra P1-programmet Vildt Naturligt er fortsat på fugletur til Gundsømagle Sø med Fugleværnsfondens Allan Gudio Nielsen og Jørn Dyhrberg Larsen. Lyt med til episoden af Vildt Naturligt, der hedder Profferne svarer på fuglespørgsmål.
 
 fredag 23. juni 2023
Fuglevenner søger administrativ kollega og frivilligkoordinator
Fugleværnsfonden søger en administrativ kollega til vores sekretariat på Vesterbro i København. Læs mere om stillingen her
 
 fredag 23. juni 2023
Naturforvalter til Fugleværnsfondens jyske reservater
Fugleværnsfonden søger en naturforvalter til jyske naturreservater. Læs mere om den ledige stilling her
 
 torsdag 22. juni 2023
På fugletur med profferne
Vicky Knudsen og Johan Olsen fra P1-programmet Vildt Naturligt er draget på fugletur med Fugleværnsfondens Allan Gudio Nielsen og Jørn Dyhrberg Larsen. Lyt med til episoden af Vildt Naturligt, der hedder På fugletur med profferne.
 
 torsdag 1. juni 2023
Nivå Bugt Strandenge - Et knudepunkt for fugle og folk
Nivå Bugt Strandenge byder på en varieret natur og er et knudepunkt for blandt andet trækkende vadefugle og rovfugle. Med sin smukke natur tiltrækker Nivå Bugt Strandenge mange mennesker, der hvert år kommer for at opleve områdets rige natur-og fugleliv.