torsdag 25. juni 2020
Purpur-rekord ved Bøvling Klit
Lige nu er der mulighed for at opleve purpur-gøgeurt så langt øjet rækker i Fugleværns-fondens naturreservat i det jyske. Men husk, planten er fredet, den skal ikke med hjem!
 
 mandag 8. juni 2020
Fugleværnsfonden ift. coronavirus
Ligesom så mange andre, har Fugleværnsfonden valgt at følge den nationale beredskabsplan og taget sine forholdsregler ifm. udbruddet af coronavirus. Læs mere her.
 
 tirsdag 19. maj 2020
Hærværk i yngletiden ved Bøjden Nor
Der har igen været hærværk i Fugleværnsfondens naturområde ved Bøjden Færgehavn, som påvirker fuglelivet i den allermest sårbare periode.
 
 mandag 2. marts 2020
Turfolderen er landet!
Igen i år har vi lavet en turfolder, som bugner! Med over 100 ture i 2020 er der helt sikkert også noget for dig, der vil vide mere om fugle og natur.
 
 mandag 2. december 2019
Fugleværnsfonden køber skov i Rusland
Fuglene får endnu et fristed og fonden mere skov ved køb af naturreservat nr. 23. Og nej, det er ikke dét Rusland, men 15 hektar unik natur ved Tegners Museum vest for Hornbæk.
 
 onsdag 25. september 2019
På fugletur i kunsten og i naturen
Nu er der mulighed for at få et særligt indblik i EU-projektet Better BirdLIFE, som Fugleværnsfonden er projektpartner på samt høre om kunstnerens og naturvejlederens syn på fugle og natur.
 
 søndag 30. juni 2019
Danmarks sjældneste fisk fundet - igen
Den er god nok: dyndsmerlingen er atter på spil i Sølsted Mose. Og der er ikke bare tale om et enkelt eksemplar. En ny undersøgelse peger på, at den særprægede ferskvandsfisk er i fremgang.
 
 onsdag 19. juni 2019
Sjælden fugl i Vaserne
En mindre fuglesensation udspiller sig lige nu ved det naturområde Fugleværnsfonden forvalter. Hundredevis af besøgende valfarter hertil for at opleve den særlige dværgrørvagtel.