søndag 14. oktober 2018
Succesen fortsætter på Nyord
De seneste 4 år har vist stor fremgang for vadefugle som vibe, rødben og klyde i Fugleværnsfondens naturreservat Nyord Enge på Møn. Nu udvider vi med yderligere 18,6 hektar.
 
 onsdag 19. september 2018
Nyt observationsskjul med fugl i øjenhøjde
Fantastiske oplevelser venter med en hel ny type af observationsskjul i Danmark. Det bliver indviet og åbnet for offentligheden tirsdag den 25. september.
 
 tirsdag 28. august 2018
Træf: fugle flyver i flok, når de er mange nok
Der var flot fremmøde, da 70 frivillige mødtes til træf i weekenden. Formålet var udveksling af erfaringer mellem de 17 frivillige arbejdsgrupper tilknyttet Fugleværnsfondens naturreservater.
 
 mandag 6. august 2018
Mindeord over Eyvind Lyngsie Jakobsen
Den 28. juli 2018 døde Eyvind Lyngsie Jakobsen, tidligere bestyrelsesmedlem i Fugleværnsfonden. I den forbindelse har Fugleværnsfondens formand skrevet følgende mindeord.
 
 torsdag 12. juli 2018
Så blitzede det i Svartingedal!
Den 23. juni afholdt Fugleværnsfonden endnu en bioblitz på et af sine naturreservater. Nummer 11 i rækken. Denne gang gik turen til det nyeste naturreservat Svartingedal på Bornholm.
 
 torsdag 21. juni 2018
62 millioner til bedre levevilkår for kystfugle
Fugleværnsfonden skal sammen med 9 andre partnere over de næste syv år gennemføre et storstilet EU BETTER BIRDLIFE-projekt, målrettet levevilkårene for en række truede kystfugle.
 
 mandag 4. juni 2018
Workshop til gavn for insekter og familier!
Til Fugleværnsfondens weekendarrangement i Vaserne blev der gået til stålet – og savene, da der skulle laves nye bostæder til insekterne.
 
 mandag 28. maj 2018
Agerøskjul indviet
Omkring 30 glade fugleentusiaster, borgmester, repræsentanter fra Fugleværnsfonden samt de lysbugede knortegæs var på plads, da det nyrenoverede fugleskjul blev taget i brug.