onsdag 2. november 2022
Fuglesymposion: Kunst og videnskab i fugleperspektiv
I anledning af udstillingen Fugl 2022 inviterer Johannes Larsen Museet indenfor til et symposion om fugle. Der er samlet et spændende program med forskere og ornitologer, der vil præsentere ny viden om og nye perspektiver på fugle. Hør for eksempel Fugleværnsfondens naturforvalter Søren Ring fortælle om, hvordan vi fremmer fuglelivet i naturen.
 
 torsdag 27. oktober 2022
Gubra forlænger sponsorat og giver støtte til mere god natur
Med sponsoratet på 750.000 kroner kan Fugleværnsfonden gøre endnu mere for at beskytte og genoprette naturen i Tryggelev Nor og ved Gundsømagle Sø.
 
 onsdag 26. oktober 2022
Mere vild natur på Lolland
Hempel Fonden har netop købt et stort område, som skal omlægges til vild natur, og området ligger lige ved siden af vores naturreservat Saksfjed-Hyllekrog. Vi ser frem til et godt og tæt samarbejde med vores nye naboer, så vi sammen kan skabe en stor naturperle.
 
 onsdag 12. oktober 2022
Fuglekunst i fokus på Johannes Larsen Museet
Udstillingen Fugl 2022 på Johannes Larsen Museet tager pulsen på dansk fuglekunst anno 2022. I Fugleværnsfonden medvirker vi til udstillingen ved at deltage i juryen og arrangere udflugter, hvor fuglekunsten er i fokus
 
 torsdag 29. september 2022
Ny direktør i Fugleværnsfonden
Thomas Færgeman bliver Fugleværnsfondens nye direktør
 
 onsdag 28. september 2022
Genopstandelsen af den forsvundne mose
Gulstav Mose på den sydligste spids af Langeland er levested for mange sjældne fugle og planter.
 
 tirsdag 16. august 2022
Direktør til Fugleværnsfonden - gerne med naturfaglig baggrund
Vil du stå i spidsen for en fond, der gør en stor forskel for biodiversiteten og fuglene i 23 naturreservater? Kan du sikre vækst og udvikling af fonden? Kan du skabe rammerne for en fortsat høj arbejdsglæde i Fugleværnsfondens sekretariat og et godt og tillidsfuldt samarbejde med bestyrelse, frivillige og samarbejdspartnere? Så har vi en ledig stilling, som passer til dig.
 
 fredag 5. august 2022
Stillingsopslag: Studentermedhjælper til Fugleværnsfonden
Har du administrativt flair og gode kommunikationsevner? Og har du lyst til at gøre en forskel i en grøn organisation? Så er det måske dig, vi mangler til vores sekretariat.