tirsdag 12. september 2023

Varmt velkommen til to nye ansatte i Fugleværnsfonden

Anna Johanne Sünksen tiltræder som naturforvalter og Mia Kälberg tiltræder som administrativ kollega og frivilligkoordinator. Begge starter 1. oktober 2023 i nyoprettede stillinger.

I Fugleværnsfonden glæder vi os til at byde velkommen til Anna Johanne Sünksen og Mia Kälberg.

ANNA JOHANNE SÜNKSEN
Anna Johanne Sünksen er uddannet Skov- og Landskabsingeniør fra Københavns Universitet. Hun er en erfaren naturforvalter, der kommer fra en stilling som skovfoged i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, hvor hun i de seneste 11 år har forvaltet store dele af Forsvarets arealer i det jyske.

Som naturforvalter i Fugleværnsfonden skal Anna Johanne Sünksen være med til at passe godt på naturen i fondens jyske reservater. Hun får ansvar for at gennemføre fondens forvaltningsplaner i tæt samarbejde med kolleger, frivillige ildsjæle og samarbejdspartnere.

Anna Johanne Sünksen glæder sig til at kaste sine kræfter ind i Fugleværnsfondens ambitiøse og dedikerede tilgang til naturforvaltning. Hun glæder sig også til at få reservaterne i hænderne, se de første ynglesucceser og opleve begejstringen fra folk med en glødende interesse for en specifik gren af dansk naturforvaltning.

MIA KÄLBERG
Mia Kälberg er en erfaren administrator, der kommer direkte fra Nykredit Bank. Her er hun blandt andet specialist inden for know your customer-processer og tovholder for en faglig hotline. Hun har også mange års erfaring med administrative opgaver og er uddannet cand.mag. i engelsk.

Med Mias stærke administrative kompetencer bliver hun det daglige administrative anker i Fugleværnsfondens sekretariat med 9 personer. Hun skal også sørge for, at de 250 frivillige i Fugleværnsfonden føler sig godt serviceret i det daglige.

Mia glæder sig til at starte i stillingen, hvor hun kan være med til at forme hverdagen sammen med gode kolleger på en arbejdsplads, som hun deler værdier med.

I Fugleværnsfonden glæder vi os rigtig meget til samarbejdet med begge! 

Information