fredag 30. december 2016

Fugleværnsfondens årsskrift 2016 – et helt særligt år

Det netop udkomne årsskrift er et særnummer, der i anledningen af jubilæet er fyldt med fortællinger fra et fantastisk år i fuglenes og i fondens tegn.

af Hanne Havemose og Mathilde Blichfeldt

Hvert år udgiver Fugleværnsfonden et årsskrift, der giver et tilbageblik på de mest fremtrædende begivenheder fra året der gik. 2016 er et særligt år, hvor de mange jubilæumsaktiviteter har fyldt kalenderen.

Læs med (i linket ude til højre) og få et indblik i et år fyldt med begivenheder for fondens 50 år som natur- og fugleforkæmper, hvor rigtig mange har været med til fejre og støtte fondens jubilæum landet over.

Du kan også læse om det netop afsluttede EU LIFE-projekt i Sølsted Mose og en rekordstor arv til fonden, den største i fondens historie. Derudover er der også blevet plads til portrætter af frivillig Karin Andersens engagement i fondens sydligste reservat, Saksfjed/Hyllekrog, samt af fondens første profil, Johan Olsen.

Det netop afsluttede 50 års jubilæum giver naturligvis også anledning til at spørge, hvordan de næste 50 år kommer til at se ud for Fugleværnsfonden. Det forsøger naturjournalist Jan Skriver at komme med et svar på.

Mange tak til vores støtter, god læselyst og godt nytår! 

Information