onsdag 2. februar 2022

Årets turfolder er landet!

Så er der godt nyt for alle der holder af store oplevelser i Danmarks vilde natur. I 2022 afholder vi intet mindre end 121 fugleture – så der er noget for enhver smag.

af Maja Lindholm Kvamm

Årets fugleture er for alle der vil lære mere om de fugle, dyr og planter, som året rundt kan opleves i Fugleværnsfondens 23 naturreservater. Der venter fugleoplevelser ud over det sædvanlige: jagende havørn, rørdrummens pauken fra rørskovens dyb, nattergal for fuld udblæsning, det spektakulære rovfugletræk og meget, meget mere. Hvad enten du er nybegynder eller erfaren fuglekigger, garanterer vi, at du nok skal få en oplevelse med hjem.

Vores kyndige og lokalkendte turledere glæder sig til at vise jer det fantastiske fugleliv og den varierende natur i vores vidt forskellige naturreservater.

Turene er gratis og for alle. Læs mere om dem her på vores hjemmeside eller find folderen i linket ude til højre. Den kan også hentes i Naturbutikken på Vesterbrogade 138, Kbh V eller i naturreservaterne, hvor der bliver fyldt godt op i folderholderne i den kommende tid.

Vel mødt og rigtig god fornøjelse! 

Information