Når du giver et bidrag til Fugleværnsfonden på kr. 250, kan du vælge at få tilsendt et fuglebevis som tak for bidraget. 

Med et fuglebevis støtter du Fugleværnsfonden og en sag, som har stor betydning for Danmarks fugle og deres levevilkår.
Alle bidrag fra fuglebeviserne er øremærket opkøb af nye arealer eller udvidelse af et allerede eksisterende naturreservat i Fugleværnsfonden. Du er med til at skabe mere natur og opkøbe flere fristeder, ikke kun for fuglene men for truede plante- og dyrearter i det hele taget.

Fugleværnsfondens fuglebeviser er støttet af kunstner Carl Christian Tofte, som har doneret fugleakvareller til formålet, og de er printet kvit og frit af STEP PRINT POWER, en grafisk virksomhed med en stærk miljøprofil med licenser som FSC, PEFC og Svanemærket. 

Et fuglebevis kan bruges som gave til værtinden, til fødselaren, på Mors - eller Fars Dag, som adventsgave, påskeæg eller måske bare til dig selv. Det bestemmer du.

Vigtigt! Sådan gør du
Udfyld nedenstående formular og vær opmærksom på følgende valgmuligheder:

Du kan vælge at få fuglebeviset sendt til dig selv eller direkte til den modtager, som du ønsker at give beviset til. Ligegyldig hvilken løsning du vælger, vil du modtage en kvittering for donationen. 
Bemærk: du skal beregne op til 5 arbejdsdage ved forsendelse af fysisk eksemplar med PostNord.

Ønsker du at bruge beviset med det samme (og samtidig spare porto og papir), kan du vælge et print selv-eksemplar, som sendes samme dag - undtagen weekenddage - som pdf til din mail. Herefter kan du selv printe og vedlægge en personlig hilsen til modtager.

Mange tak for din støtte!

1. Vælg dit fuglebevis

250,-

250,-

250,-

250,-

250,-
2. Vælg type (trykt eller pdf)

Der er to muligheder at vælge imellem: trykt (på tykt papir i A4 størrelse af god kvalitet samt ekstra udgift på kr. 40,- til forsendelse) eller print selv (sendes digitalt uden forsendelsesomkostninger).

Trykt fuglebevis (+40,-)
PDF (0,-)
3. Dine oplysninger
/
 
 
4. Send beviset til en anden modtager
/
 
5. Bemærkninger
 Accepter handelsbetingelser
(Læs vores handelsbetingelser her) *