Information om giro
Ønsker du at indbetale et bidrag via giro, kan indbetalingen kun ske via bank med girokortnummer. Blandt andet med det girokort, som to gange årligt udsendes sammen med DOFs medlemsblad, Fugle og Natur. Hvis du mangler girokort, kan du altid kontakte Fugleværnsfondens sekretariat via mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon: 3328 3839

Betaler du via netbank, skal du benytte girokort type +73 og overføre beløbet til girokonto 8011 9089.

Hvis du ønsker at betale et fast månedligt beløb, kan du lave en aftale med din bank om dette. Fugleværnsfonden er ikke tilmeldt PBS, da dette indebærer betragtelige omkostninger til administration.

Slut med giro som vi kender det
Fra 2018 har det ikke længere været muligt at betale girokort i landets postbutikker, idet aftalen mellem bankerne og PostNord er ophørt. Hos nogle banker, kan man høre hvilke tilbud de har til at erstatte betaling af girokort i postbutikkerne. Nogle banker har en ordning, hvor du kan betale girokort ved at lægge dem i en frankeret kurvert til banken, som sørger for, at de bliver betalt. Det kan være en billigere løsning end at betale dine girokort i en bankfilial. Du kan også betale via netbank.