BREDsaksfjed

Information om giro
Ønsker du at indbetale et bidrag via giro, kan indbetalingen kun ske via bank med girokortnummer. Blandt andet med det girokort, som to gange årligt udsendes sammen med DOFs medlemsblad, Fugle og Natur. Hvis du mangler girokort, kan du altid kontakte Fugleværnsfondens sekretariat via mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon: 3328 3839
Du kan også betale via netbank, hvor du skal benytte girokort type +73 og overføre beløbet til girokonto 8011 9089.

Hvis du ønsker at betale et fast månedligt beløb, kan du lave en aftale med din bank om dette. Fugleværnsfonden er ikke tilmeldt PBS, da dette indebærer betragtelige omkostninger til administration.

NB! Slut med giro som vi kender det
Girokortbetalingerne på posthusene er faldet markant, derfor udgår betaling med giro pr. 1. januar 2018. Fra 2018 er det ikke længere muligt at betale girokort i landets postbutikker. Det skyldes, at aftalen mellem banken og PostNord om muligheden for at betale med girokort i postbutikker ophører.

Her er hvad du kan gøre i stedet for
Der er flere alternativer til betaling med giro:
Du kan betale med girokort i din bankfilial eller kontakte din bank, for at høre hvilke tilbud de har til at erstatte betaling af girokort i postbutikkerne. Nogle banker har en ordning, hvor du kan betale girokort ved at lægge dem i en frankeret kurvert til banken, som sørger for, at de bliver betalt. Det kan være en billigere løsning end at betale dine girokort i en bankfilial. Du kan også betale via netbank.