BREDnyord

STØT Fugleværnsfonden med et gavebrev
Du kan oprette et gavebrev til fordel for Fugleværnsfonden. Et gavebrev er en 10-årig aftale, hvor du indbetaler et fast årligt beløb (minimum 100 kr. - maksimum 15 % af din samlede indkomst) til Fugleværnsfonden. 

Gavebreve er værdsatte i Fugleværnsfonden, fordi vi kender beløbets størrelse og derfor kan budgettere med det. Det årlige beløb er fuldt fradragsberettiget - en stor fordel for dig. For tiden har 65 personer valgt at bidrage til Fugleværnsfondens arbejde med et gavebrev.

Skattefradrag ved større donationer
Hvis man opretter et gavebrev, er det også muligt at få større fradrag for større bidrag. Forudsætningen for at få et større fradrag afhænger af ens indkomst og kapitalindkomst. Vil man give et større bidrag, må den årlige ydelse ikke overstige 15 % af yders personlige indkomst med tillæg for positiv kapitalindkomst. 
Se mere information samt regneeksempler her.

Sådan gør du
Download to eksemplarer af gavebrevet her.
Udfyld, underskriv og send begge dele til os i en kuvert. Vi returnerer det ene gavebrev til dig, så begge parter har det originale underskrevne dokument. Har du ikke mulighed for at printe selv, er du velkommen til at bestille dit gavebrev på telefon 3328 3839 eller at sende en mail til Fugleværnsfonden på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tak for støtten!