Du kan være med til at sikre at fremtidige generationer også oplever glæden ved de vilde fugle og en unik natur. En arv til Fugleværnsfonden er med til at bevare og skabe vigtige naturområder, især for truede og sårbare fuglearter.

Vælger du at støtte Fugleværnsfonden gennem dit testamente, er der flere muligheder. Du kan oprette et legat, testamentere et beløb eller en procentdel af din arv. Når du testamenterer til Fugleværnsfonden, skal du ikke betale arveafgift eller boafgift, og alle bidrag modtages med stor tak. Betænker du Fugleværnsfonden i dit testamente, går hele beløbet ubeskåret til mere og bedre natur i vores fuglereservater.

Fugleværnsfonden modtager løbende testamentariske gaver. De udgør en vigtig del af fondens samlede bidrag. I nogle tilfælde har Fugleværnsfonden været universalarving, mens fonden i andre tilfælde har fået tildelt en andel af arven enten i form af et forud fastlagt beløb eller en brøkdel af arven.

Du kan få yderligere oplysninger om at testamentariske gaver til Fugleværnsfonden ved henvendelse til Fugleværnsfondens direktør Kristian Dammand på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 3328 3839.

Download
- Ret&Råds brochure om testamentariske gaver