Som arvgiver, kan du være med til at sikre at fremtidige generationer også oplever glæden ved de vilde fugle og en unik natur. En arv til Fugleværnsfonden er med til at bevare og skabe vigtige naturområder, især for truede og sårbare fuglearter.

Vælger du at støtte Fugleværnsfonden gennem dit testamente, er der flere muligheder som enten kan omfatte hele formuen eller dele heraf. Fx kan det bestemmes, at et forud fastsat beløb skal tilfælde fonden, mens resten af formuen kan tilfalde familien eller andre. Du kan oprette et legat, testamentere et beløb, en procentdel af din arv eller hele arven med Fugleværnsfonden som universalarving. 

Ligegyldigt hvilken løsning du vælger, skal Fugleværnsfonden ikke betale boafgift, da fonden er godkendt af SKAT til at modtage testamentariske gaver. Betænker du Fugleværnsfonden i dit testamente, går hele beløbet ubeskåret til mere og bedre natur i vores naturreservater.

Fugleværnsfonden modtager løbende testamentariske gaver med ydmyghed og stor tak. De udgør en vigtig del af fondens samlede bidrag.

Ønsker du yderligere oplysninger om testamentariske gaver til Fugleværnsfonden kan du kontakte Fugleværnsfondens direktør Kristian Dammand Nielsen på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 3328 3839.

Download
- Ret&Råds brochure om testamentariske gaver