BREDbarn

Arv og testamente til Fugleværnsfonden
Er du glad for fugle og natur, kan du betænke Fugleværnsfonden i dit testamente. En donation til os er fritaget for boafgift, og ethvert beløb, stort som lille, modtages med tak.
Fugleværnsfonden har fra 2015 indgået en aftale med www.dinarv.dk. Din Arv er en nem og juridisk gyldig service, hvor oprettelse af testamente foregår online i samarbejde med et juridisk program, der svarer til at sidde sammen med en advokat. Du kan læse mere og oprette testamente til Fugleværnsfonden her.

De betænkte Fugleværnsfonden i deres testamente
I løbet af de seneste 10 år har 20 personer i deres testamenter betænkt Fugleværnsfonden. Se listen over arvesager her. I nogle tilfælde har Fugleværnsfonden været universalarving, mens fonden i andre tilfælde har fået tildelt en andel af arven enten i form af et forud fastlagt beløb eller en brøkdel af arven.

Download
Fugleværnsfondens folder om testamentariske gaver
Ret&Råds brochure om testamentariske gaver efter indførelse af ny arvelov fra 1. januar 2008.

Du kan få yderligere oplysninger om at testamentariske gaver til Fugleværnsfonden ved henvendelse til Fugleværnsfondens direktør Kristian Dammand på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 3328 3839.

Tak for din hjælp!