Hvis du vil være med til at sikre, at fremtidige generationer også oplever glæden ved de vilde fugle og en unik natur, kan du tilgodese Fugleværnsfonden i dit testamente. En arv til Fugleværnsfonden er med til at bevare og skabe vigtige naturområder, især for truede og sårbare fuglearter. 

Vælger du at støtte Fugleværnsfonden i dit testamente, er der flere muligheder som enten kan omfatte hele formuen eller dele heraf. Fx kan du bestemme et forud fastsat beløb til fonden, mens resten af formuen kan tilfalde familien eller andre. Du kan også vælge at oprette et legat, en procentdel af din arv eller hele arven med Fugleværnsfonden som universalarving. Alle bidrag - uanset størrelse - modtages med stor tak.

Ligegyldigt hvilken løsning du vælger, skal Fugleværnsfonden ikke betale boafgift, da fonden er godkendt af SKAT til at modtage testamentariske gaver. Betænker du Fugleværnsfonden i dit testamente, går hele beløbet ubeskåret til mere og bedre natur i vores naturreservater.

I særlige tilfælde betaler Fugleværnsfonden for advokatbistanden eller giver tilskud hertil, hvis fonden indsættes som begunstiget. Ønsker du yderligere oplysninger om testamentariske gaver til Fugleværnsfonden kan du kontakte Ane Scheel på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 3328 3839 eller 2328 4087.

Du kan også bestille vores arvefolder ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Advokatbistand
Ved du allerede nu, at du ønsker at betænke Fugleværnsfonden i dit testamente, anbefaler vi at få en advokat til at sikre den juridiske gyldighed og korrekte udformning af selve testamentet. I Fugleværnsfonden kan vi henvise til en advokat, som er klar til at yde gratis bistand, eller du kan finde en advokat på egen hånd. 

Du er meget velkommen til at kontakte Ane Scheel for at høre nærmere. 

AneSceehkontaktbillede

Ane Scheel
Fundraiser i Fugleværnsfonden
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
T
elefon: 2328 4087

Ofte stillede spørgsmål - og svar