BREDfuglekiggere

STØT Fugleværnsfonden med mindegave
En mindegave til Fugleværnsfonden er en hyldest til alle, som elsker fugle og natur. Et beløb doneret til minde om en kær slægtning eller en god ven, vil hjælpe os med at bevare fuglereservaterne. Du kan give en mindegave i stedet for blomster til en bisættelse eller som et fast årligt beløb på en speciel dag.

Sådan gør du
Indbetal bidraget til Fugleværnsfonden via netbank på fondens konto: Reg: 4180 Konto: 509 4232.
I meddelelsesfeltet skriver du følgende tekst: Mindegave for ’personens navn’.

Hvis du vil bede andre om at indsende bidrag, kan du skrive i dødsannoncen:
"’Personens navn’s minde kan betænkes ved et bidrag til Fugleværnsfonden på Reg: 4180 Konto: 509 4232, mærket ’personens navn"

Fugleværnsfonden informerer de efterladte efter begravelsen ved at sende et takkebrev til nærmeste pårørende med oplysning om, hvem der har bidraget med mindegaver. Der vedlægges samtidig et antal takkekort, som de pårørende, hvis det ønskes, personligt kan sende til giverne.

Girokort
Har du ikke adgang til netbank, er det også muligt at få tilsendt girokort. Ring til Fugleværnsfondens sekretariat på telefon 3328 3839.

Du kan få yderligere oplysninger om mindegaver til Fugleværnsfonden ved henvendelse til Fugleværnsfondens direktør Kristian Dammand på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 3328 3839.

Tak for din hjælp!