BREDfuglekiggere

STØT Fugleværnsfonden med en støttegave

En støttegave til Fugleværnsfonden er en hyldest til alle, som elsker fugle og natur. Det er muligt at give en donation igennem en støttegave som fødselsdagsgave, julegave eller lignende. Beløbet, hvad enten det er fra en eller flere, indbetales samlet på Fugleværnsfondens netbank, via girokort (se nedenfor) eller på MobilPay til 90682.

Efter modtagelse, udfylder vi et støttegavebevis, som kan bruges som gave. Vi kan sende direkte til modtager eller til gavegiver, blot vi får de rette adresseoplysninger. Beviset kan også sendes digitalt, hvis dette ønskes.

 

STØT Fugleværnsfonden med en mindegave

En mindegave til Fugleværnsfonden er en hyldest til alle, som elsker fugle og natur. Et beløb doneret til minde om en kær slægtning eller en god ven, vil hjælpe os med at bevare fuglereservaterne. Du kan give en mindegave i stedet for blomster til en bisættelse eller som et fast årligt beløb på en speciel dag.

 

Sådan gør du
Indbetal bidraget til Fugleværnsfonden via netbank på: Reg.nr.: 8401, Kontonr.: 104 5329.
I meddelelsesfeltet skriver du følgende tekst: Mindegave for ’personens navn’.

Hvis du vil bede andre om at indsende bidrag, kan du skrive i dødsannoncen:
"’Personens navn’s minde kan betænkes ved et bidrag til Fugleværnsfonden på Reg.nr.: 8401 Kontonr.: 104 5329, mærket ’personens navn"

Fugleværnsfonden informerer de efterladte efter begravelsen ved at sende et takkebrev til nærmeste pårørende med oplysning om, hvem der har bidraget med mindegaver. Der vedlægges samtidig et antal takkekort, som de pårørende, hvis det ønskes, personligt kan sende til giverne.

Girokort
Har du ikke adgang til netbank, er det også muligt at få tilsendt girokort. Ring til Fugleværnsfondens sekretariat på telefon 3328 3839.

Du kan få yderligere oplysninger om mindegaver og støttegaver til Fugleværnsfonden ved henvendelse til Fugleværnsfondens direktør Kristian Dammand på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 3328 3839.

Tak for din støtte!