Når du giver et bidrag til Fugleværnsfonden på kr. 250, kan du vælge at få tilsendt en fugleplakat som tak for støtten. Fugleplakaterne er skabt af kunstner Merete Jürgensen i forbindelse med Fugleværnsfondens 25-års jubilæum i 1991. Du kan vælge mellem fire smukke motiver: gravand, knopsvane, strandskade eller taffeland. Plakaterne måler 30x42 cm. 

Alle bidrag til Fugleværnsfonden går direkte til vores arbejde med at værne om Danmarks vilde fugle i vores 23 naturreservater. Når du støtter Fugleværnsfonden, er du med til at skabe mere natur og opkøbe flere fristeder. Det har stor betydning for fuglelivet, såvel som for en lang række andre dyr og planter.

Fugleplakaterne kan bruges som gave til værtinden, til fødselaren, på Mors - eller Fars Dag, som adventsgave, påskeæg eller måske bare til dig selv.

Tak for din støtte. For fugle, for folk og for fremtiden.

Vigtigt! Sådan gør du
Udfyld nedenstående formular og vær opmærksom på følgende valgmuligheder:

Du kan vælge at få plakaten sendt til dig selv eller afhente den i Naturbutikken. Ligegyldig hvilken løsning du vælger, vil du modtage en kvittering for donationen. 
Bemærk: du skal beregne op til 5 arbejdsdage ved forsendelse af fysisk eksemplar med PostNord.

Mange tak for din støtte!

1. Vælg din plakat

250,-

250,-

250,-

250,-
2. Vælg type (forsendelse eller afhentning)

Der er to muligheder at vælge imellem: sendt (forsendelsesgebyr på kr. 40,-) eller afhentning (afhentning i Naturbutikken).

Forsendelse (+40,-)
Afhentning (0,-)
3. Dine oplysninger
/
 
 
5. Bemærkninger
 Accepter handelsbetingelser
(Læs vores handelsbetingelser her) *