fredag 21. juni 2013

Bioblitz Vaserne

Hvor mange forskellige arter kan vi finde på én dag på ét bestemt sted? Kom og vær med, når Fugleværnsfonden afholder sit første Bioblitz.

af Allan Gudio Nielsen og Hanne Havemose

Vi skal have ryddet op i Vasernes spændende flora og fauna – både til lands og til vands! Formålet med Bioblitzen er kort fortalt at registrere så mange arter og dyr og planter som muligt i løbet af et døgn. Tovholder er Fugleværnsfondens naturvejleder Allan Gudio Nielsen, som gør opmærksom på, at Bioblitzen ikke kun er tænkt som en fest for naturnørder. Det er også en måde at formidle biodiversitet og naturens mangfoldighed til alle interesserede. Derfor håber vi, at alle som deltager, kan få glæde af hinanden, både naturnørder, naturglade og de nysgerrige. Eksempelvis vil der på dagen være mulighed for at komme på korte guidede ture ud i området under forskellige temaer (insekter, fugle, planter mv.). Program følger på selve dagen.
Kommandocentralen er formidlingsbygningen i Vasernes nordøstlige hjørne. Her samles alle observationer i løbet af dagen. Medbring derfor gerne bestemmelseslitteratur og hold dig endelig ikke tilbage, hvis du er ekspert indenfor bjørnedyr, larver, alger, svampe, græsser – ALT har interesse.

Dato og tid: Søndag den 30. juni kl. 10.00 – til vi ikke orker mere!
Mødested: Formidlingsbygningen i Vasernes nordøstlige hjørne.
Turleder: Tovholder og naturvejleder Allan Gudio Nielsen (20890909)

NB! På grund af begrænsede p-pladser opfordres alle besøgende til at benytte cykel eller offentlige transportmidler. Der er kun 2 km's gang fra Holte station, se kort og ruteplan i linket til højre. 

Information
Relaterede reservater:
 - Vaserne

Relaterede links
 - Kort og ruteplan til Vaserne