BREDbarn

Lad Danmarks fugle arve en værdig natur
Også du kan være med til at sikre at fremtidige generationer kommer til at opleve glæden ved de vilde fugle i naturen. En arv til Fugleværnsfonden er af stor betydning for vores arbejde for at sikre de bedste vilkår for især truede ynglefugle og den natur, de er så afhængige af.  

Vælger du at støtte Fugleværnsfonden gennem dit testamente, er der flere muligheder. Du kan oprette et legat, testamentere et beløb eller en procentdel af din arv – og når du testamenterer et beløb til os, skal du ikke betale arveafgift eller boafgift, hvis det skulle være tilfældet. Betænker du Fugleværnsfonden i dit testamente, går hele beløbet ubeskåret til vores arbejde for mere og bedre natur for fugle og for mennesker.

Du kan få yderligere oplysninger om at testamentariske gaver til Fugleværnsfonden ved henvendelse til Fugleværnsfondens direktør Kristian Dammand på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 3328 3839. Du kan også benytte og indhente mere information i nedenstående online løsninger: 

Opret testamente online
Fugleværnsfonden har fra 2015 indgået en aftale med www.dinarv.dk. Din Arv er en nem og juridisk gyldig service, hvor oprettelse af testamente foregår online i samarbejde med et juridisk program, der svarer til at sidde sammen med en advokat. Du kan læse mere og oprette testamente til Fugleværnsfonden her.

Opret legat online
Når du laver et testamente, kan du også vælge at give et bestemt beløb: et legat. Et legat ændrer ikke på, hvem der i øvrigt arver efter dig, og du kan lave det, uanset om du allerede har oprettet et testamente eller ej. Du kan nemt og gratis oprette et legat online via Fugleværnsfondens samarbejdspartner, LegalDesk:

Opret et legat med LegalDesk

Du kan prøve løsningen gratis, helt uforpligtende – det bliver ikke bindende, før du vælger at underskrive det fysisk.

De betænkte Fugleværnsfonden i deres testamente
I løbet af de seneste 10 år har 20 personer i deres testamenter betænkt Fugleværnsfonden. Se listen over arvesager her. I nogle tilfælde har Fugleværnsfonden været universalarving, mens fonden i andre tilfælde har fået tildelt en andel af arven enten i form af et forud fastlagt beløb eller en brøkdel af arven.

Download
- Ret&Råds brochure om testamentariske gaver