BREDbarn

Lad Danmarks fugle arve en rig natur
Du kan være med til at sikre at fremtidige generationer også oplever glæden ved de vilde fugle og en unik natur. En arv til Fugleværnsfonden er med til at bevare og skabe vigtige naturområder, især for truede og sårbare fuglearter.

Vælger du at støtte Fugleværnsfonden gennem dit testamente, er der flere muligheder. Du kan oprette et legat, testamentere et beløb eller en procentdel af din arv. Når du testamenterer til Fugleværnsfonden, skal du ikke betale arveafgift eller boafgift, og alle bidrag modtages med stor tak. Betænker du Fugleværnsfonden i dit testamente, går hele beløbet ubeskåret til mere og bedre natur i vores fuglereservater.

Du kan få yderligere oplysninger om at testamentariske gaver til Fugleværnsfonden ved henvendelse til Fugleværnsfondens direktør Kristian Dammand på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 3328 3839.

Ofte stillede spørgsmål
Få hjælp til testamentet

De betænkte Fugleværnsfonden i deres testamente
I løbet af de seneste 10 år har 20 personer i deres testamenter betænkt Fugleværnsfonden. Se listen over arvesager her. I nogle tilfælde har Fugleværnsfonden været universalarving, mens fonden i andre tilfælde har fået tildelt en andel af arven enten i form af et forud fastlagt beløb eller en brøkdel af arven.

Download
- Ret&Råds brochure om testamentariske gaver