onsdag 10. maj 2023
Vicky Knudsen bliver årets profil
Med Vicky Knudsen som profil for Fugleværnsfonden kan du glæde dig til entusiastisk og kyndig naturformidling. Vores nye profil er både radiovært, biolog, forfatter og fuglenørd, og vi glæder os til samarbejdet!
 
 torsdag 23. marts 2023
Overdrevets nye sort
Bestanden af sortstrubet bynkefugl er gået frem i Danmark. Det bliver også bemærket i naturreservater som Saksfjed-Hyllekrog, Tryggelev Nor, Sølsted Mose og Stormengene, hvor den yngler.
 
 torsdag 9. februar 2023
Tak for alle mindegaverne
En varm tak til alle, der har valgt at give en mindegave til Fugleværnsfonden i forbindelse med Ritt Bjerregaards begravelse.
 
 fredag 3. februar 2023
Fuglene får et godt levested i nyt naturreservat i Midtjylland
Fugleværnsfonden har købt et naturområde på 45 hektar i Nørreådalen. I det nye naturreservat vil fonden beskytte naturen, øge biodiversiteten og skabe et fristed til især de truede fuglearter.
 
 fredag 27. januar 2023
Ritt Bjerregaards familie betænker Fugleværnsfonden
Mennesket og politikeren Ritt Bjerregaard er død og skal begraves onsdag den 1. februar 2023 i København.
 
 torsdag 26. januar 2023
På fugletur med Peter Lund Madsen
Går du også en gang imellem i naturen og spejder efter duehøg og isfugl? Så fortsæt du roligt med det. Ifølge Peter Lund Madsen er fuglekiggeri en sund syssel at beskæftige sig med.
 
 onsdag 25. januar 2023
Skoleelever rykkede undervisningen ud til Nivå Bugt Strandenge
Fugleværnsfonden fik besøg af elever fra skolerne i Fredensborg Kommune. Eleverne fik en dag i felten, hvor de lærte om fugle og natur.
 
 fredag 20. januar 2023
Podcasten Fugl af Glæde er gået i luften
Fugle er fantastiske, og der er aldrig kedeligt i fuglenes verden. Det er udgangspunktet for Fugleværnsfondens nye podcast Fugl af Glæde, som gik i luften i efteråret.