mandag 20. november 2023
Nyt og enestående Naturrum er nu åbent for besøgende
Gå ikke glip af et besøg i det nye Vaserne Naturrum, som fredag blev indviet af borgmester i Rudersdal Kommune Ann Sofie Orth og formand for Klima- og Miljøudvalget Court Møller. Naturrummet er nu åbnet for besøgende alle dage året rundt.
 
 onsdag 15. november 2023
Fugleværnsfonden har købt godt 70 ha af Stoubæk Krat
Stoubæk Krat ved Aulum er en naturperle, hvor besøgende kan opleve fuglearter som grønspætte, isfugl, trane, natravn og sumpmejse. Fugleværnsfonden vil som ejer udvikle naturværdierne yderligere til gavn for fuglene og hele den biologiske mangfoldighed.
 
 torsdag 26. oktober 2023
Stormfloden satte sit aftryk på fem reservater
Da naturen viste kræfter og sendte en voldsom stormflod ind over dele af landet, blev fem naturreservater påvirket af den voldsomme mængde vand.
 
 tirsdag 12. september 2023
Varmt velkommen til to nye ansatte i Fugleværnsfonden
Anna Johanne Sünksen tiltræder som naturforvalter og Mia Kälberg tiltræder som administrativ kollega og frivilligkoordinator. Begge starter 1. oktober 2023 i nyoprettede stillinger.
 
 mandag 14. august 2023
Nyt Naturrum på vej til besøgende i Vaserne
I det nye Naturrum kan skoleklasser, familier, fugleinteresserede og andre besøgende få et indblik i den mangfoldige natur, der er i naturreservatet Vaserne. Naturrummet forventes at stå færdigt i november 2023.
 
 onsdag 9. august 2023
Hyllekrog-tangen er igen åben for offentligheden
Saksfjed-Hyllekrog er åben for besøgende fra midt i juli og byder på mange spændende ænder, svaner og vadefugle. Det et af efterårets bedste steder at se rovfugletræk, og også om foråret er der masser at opleve og glæde sig over.
 
 torsdag 29. juni 2023
Profferne svarer på fuglespørgsmål
Vicky Knudsen og Johan Olsen fra P1-programmet Vildt Naturligt er fortsat på fugletur til Gundsømagle Sø med Fugleværnsfondens Allan Gudio Nielsen og Jørn Dyhrberg Larsen. Lyt med til episoden af Vildt Naturligt, der hedder Profferne svarer på fuglespørgsmål.
 
 fredag 23. juni 2023
Fuglevenner søger administrativ kollega og frivilligkoordinator
Fugleværnsfonden søger en administrativ kollega til vores sekretariat på Vesterbro i København. Læs mere om stillingen her