tirsdag 18. juni 2024
Stoubæk Krat blev indviet med taler og guidet tur
I november 2023 købte Fugleværnsfonden godt 70 hektar af Stoubæk Krat ved Herning for at give naturen og især sårbare arter mere plads. Det blev mandag fejret med indvielse af naturreservatet.
 
 fredag 14. juni 2024
Kom med til indvielse af Stoubæk Krat
Naturreservatet Stoubæk Krat indvies mandag den 17. juni 2024 kl. 15.30.
 
 torsdag 13. juni 2024
De ubegribelige parasitter
Lyt med i P1-programmet Ubegribeligt, når Fugleværnsfondens naturvejleder Allan Gudio Nielsen fortæller om parasitter.
 
 tirsdag 11. juni 2024
Hellere en ynglefugl i nettet end ti trækfugle i kikkerten
I podcasten Fugle af Glæde er vi stået tidligt op for at tage med Amanda Johannisson til Vestamager, hvor hun ringmærker ynglefugle.
 
 tirsdag 21. maj 2024
Ses vi på Naturmødet 23. – 25. maj?
På Naturmødet kan du møde værterne på Fugleværnsfondens podcast Fugl af Glæde, der svarer på fuglespørgsmål og fortæller om fuglenes tilpasninger. Du kan også se med, når direktør Thomas Færgeman inviterer til naturpolitisk salon med Marianne Bigum fra SF og Martin Lidegaard fra Radikale Venstre.
 
 fredag 17. maj 2024
Den vilde natur i Nivå Bugt Strandenge får dobbelt så meget plads
Fugleværnsfonden udvider Nivå Bugt Strandenge med hele 20 hektar og fordobler dermed naturreservatet. Nu skal naturen i den nye del af reservatet genoprettes til gavn for en bred vifte af arter.
 
 fredag 17. maj 2024
Indvielse af nye faciliteter til gæster ved Gundsømagle Sø
Nye bålpladser, mere lys og flere parkeringspladser skal være med til at skabe bedre rammer for, at børnefamilier og andre besøgende kan opleve den enestående natur i reservatet. De nye faciliteter er finansieret med midler fra Roskilde Kommunes Landsby- og Bydelspris og indvies lørdag 1. juni kl. 9.
 
 torsdag 25. april 2024
Studerende søges til fleksibelt formidlerjob
Er du en passioneret formidler? Drømmer du om et fleksibelt studiejob i naturen? Og kan du trække ca. 20 arbejdsdage ud af kalenderen over de næste to år? Så er du måske en af de 3-6 undervisere vi leder efter til skoletjenesten Fugl af Glæde!