fredag 21. februar 2014

Turfolder 2014 er ankommet!

Så er det tid til at finde ud i Fugleværnsfondens mange spændende reservater. Fugleværnsfondens turfolder 2014 er i hus og lokker med over 100 forskellige ture.

af Hanne Havemose

Fugleværnsfondens kyndige, engagerede og lokalkendte turledere står klar til at sætte ord og kikkert på de mange gode oplevelser, der er at finde i Fugleværnsfondens reservater. Vil du se jagende havørn eller vandrefalk på tætteste hold, lære rørdrummens pauken fra rørskovens dyb at kende eller være på pletten, når nattergalen giver den for fuld udblæsning?
Der er også mulighed for at nyde vilde heste, maj-gøgeurt og deltage i BioBlitz. Eller hvad med at bygge et fuglehus med børnene til duften af cowboykaffe og popcorn over bål? – og det er alt sammen gratis. I folderen er samlet ture fra Fugleværnsfondens reservater, og de er for alle, der ønsker at lære noget mere om fugle, dyr og planter. Der er virkelig noget for enhver smag og for enhver årstid.

Hvor kan jeg finde folderen?
Her på hjemmesiden kan du læse mere om de enkelte ture og reservater, du kan finde kørselsvejledninger og det er også muligt at downloade en pdf-fil af folderen – se spalten til højre.

Du kan også få en folder tilsendt ved at sende en kuvert med din adresse og frankeret med kr. 14 til: Fugleværnsfonden, Vesterbrogade 138 – 140, 1620 København V, mærket ’turfolder’.

Kommer du forbi Naturbutikken eller et af reservaterne på egen hånd er turfolderen også at finde her.
Turene bliver desuden annonceret på Facebook – så husk at ’synes godt om’ Fugleværnsfondens Facebookside, så bliver du løbende orienteret, også om andre spændende nyheder fra fonden.

Et særligt ekstratilbud
Der vil også være mulighed for at komme med på særlige udrykningsture. Disse bliver med kort varsel løbende annonceret på Facebook samt Twitter, hvis der sker noget interessant på reservaterne på et givent tidspunkt. Læs mere om udrykningsture samt hvordan du ’følger’ vores naturvejleder på Twitter i linket ude til højre.

Vel mødt til at endnu et godt fugleår – vi ses derude!