søndag 17. januar 2010

Rekord mange ture på Fugleværnsfondens reservater i 2010

Jagende havørn og vandrefalk på tætteste hold, rørdrummens hule pauken fra rørskovens dyb, nattergal for fuld udblæsning, vilde heste og majgøgeurt, smukke vadefugle i sommerdragt, sæl og marsvin fra havkajak, fantastiske rovfugletræk og meget, meget mere.

af naturvejleder Allan Gudio Nielsen

Alt dette kan man opleve, når man er på tur med Fugleværnsfondens kyndige, engagerede og lokalkendte turledere - og det er oven i købet gratis.
Fugleværnsfonden har netop udsendt en ny turfolder, hvori der er samlet 115 natur-ture - alle fra Fugleværnsfondens reservater. 115 ture som er for alle, der vil lære mere om de fugle, dyr og planter, som året rundt kan opleves i Fugleværnsfondens 20 reservater.
Aldrig før har der været så mange ture i reservaterne som i 2010, og variationen er stor - lige fra ganske ”almindelige” fugleture, til fugletur i havkajak, arrangementer kun for bedsteforældre og børnebørn, og ture hvor botanikken er i højsædet. Der er virkelig noget for enhver smag!

Alle turene kan ses på Fugleværnsfondens hjemmeside, og det er muligt at downloade en PDF-fil af folderen her på siden - se nederst til højre.
Eller du kan få den tilsendt ved at sende en kuvert med din adresse og frankeret med 12,50 kr. til: Fugleværnsfonden, Vesterbrogade 138-140, 1620 København V., mærket ’turfolder’.

I Naturbutikken og ude på reservaterne kan man også finde folderen...
Vel mødt! 

fuglenesfristeder

Information