mandag 1. april 2019

FOTOKONKURRENCE

Deltag i fotokonkurrencen om årets fuglefoto fra Det Innovative Observationsskjul i Tryggelev Nor. Præmie: Gavekort på 1500 kroner til Naturbutikken. Alle kan deltage.

For dem der ikke ved det, så er Sydlangeland et rigtig godt fuglespot mange måneder om året. Nu også med mulighed for en helt ny fugleoplevelse i Fugleværnsfondens nye fugleskjul.

Når man sætter sig til rette i Det Innovative Observationsskjul i Tryggelev Nor, har man mulighed for at opleve fuglene i deres eget element på få meters afstand. Og de ved slet ikke, at de bliver iagttaget, da der er envejsglas i ruderne. Skjulet, der er placeret på niveau med vandoverfladen, er flydende; og det hæver og sænker sig i takt med vandstanden i noret.

Går du med en fuglefotograf i maven og har du planer om en tur Langeland, så tag endelig forbi. Der er nemlig udskrevet konkurrence om det bedste foto tage fra skjulet, og alle er velkomne til at deltage. Den heldige vinder modtager et gavekort på kr. 1500,- til Naturbutikken, som er udloddet af TTS Langeland, Henrik Innovation og Holscher Design. For en sikkerheds skyld kan man jo ruste sig med en kop kaffe og en vis portion tålmodighed også.

Er du interesseret, kan du uploade alle dine fotos til http://www.facebook.com/tryggelev, hvor det også er muligt at følge med i de andre fotos taget fra skjulet. Konkurrencen løber fra den 25. september 2018 med deadline den 25. september 2019.

God fornøjelse! 

fuglenesfristeder

Information
Relaterede reservater:
 - Tryggelev Nor

Relaterede nyheder
 - Nyt observationsskjul med fugl i øjenhøjde

Relaterede links
 - Upload dine fotos her